Novi početak

23. 9. 2011.

Skoro godinu dana od prvog pokušaja starta bloga. Novi start uvek ima prizvuk olakšanja, koje je svakako vezano za pružanje druge šanse. Svi znate novogodišnje odluke tipa - redovno ću vežbati, više ću se posvetiti prijateljima, od sutra se ne nerviram (ovo posebno :)). Nekako se istog trenutka osećamo lepše kada obećamo sebi da ćemo biti bolji. Ovaj put stvar vezujem sa mojim ličnom odlukom da na privatnom nivou uvedem neke promene na fizičkom, duhovnom i mentalnom planu. Stvarno sam već dva meseca na dobrom putu da te promene postanu i sastavni deo mogu života - pazim na ishranu, redovno praktikujem jutarnje joga vežbe  i idem u teretanu barem tri puta nedeljno.
Šta se promenilo? Prva stvar je odlučnost. Naravno, ovo sam i prošli put imao. Sledeće, koliko god bili odlučni potrebna je pomoć i podrška, pre svega najbliže okoline i naravno saradnika. Treći sastojak je plan, ali ne ambiciozan ili preobiman, a posebno ne plan koji postoji samo u glavi. Jako je bitno da imam sledeći mali korak koji mogu odmah realizovati i time odmah biti bliži cilju. I naravno, ovaj put se oslanjam na vas. Iskreno se nadam da ćete tekstove na ovom blogu naći interesantnim i primenjivim i ako time uspem da inspirišem barem jednu osobu, ja sam ispunio svoj cilj. Zato, hajde da delimo ideje, savete, poslove i dobru i pozitivnu volju i time zajedno radimo na razvijanju profesionalizma i razmeni iskustava u komunikaciji sa klijentima.


1 коментар

 

CRM Srbija

Ovaj blog je namenjen razvijanju profesionalizma i razmeni iskustava u komunikaciji sa klijentima.Blog CRM Srbija uređuje tim iz firme Extreme. Nadamo se da ćete informacije koje pročitate na ovim stranicama smatrati korisnim. Namera nam je da naša razmišljanja i iskustva u svakodnevnom radu sa klijentima podelimo sa vama. Ako zbog toga barem malo utičemo na unapređenje vaših kompanija biće nam veoma drago. Molimo vas da ta iskustva podelite i sa nama.